Takläggare Täby

Ditt tak ska tåla många stormar och oväder och det ska hålla tätt i många år. Vår långa erfarenhet och våra kvalitetsmedvetna takläggare i Täby ger dig den trygghet du behöver.

roof

Brett utbud av takjobb

Vi utför alla typer av takarbeten och kan även hjälpa till med vindskivor, takstegar, takbryggor, hängrännor, stuprör, fotplåt och takluckor. Vi tar oss även an omfattande plåtjobb som fotrännor, plåtbeslagning av skorstenar, med mera.

Takläggning kan innebära så många olika saker. Rehabilitering av befintligt tak eller takläggning av nya byggnader, läggning av sluttande tak på bostadshus med takpannor eller takläggning av platta tak på industribyggnad. Materialen varierar mellan alla typer av takpannor, olika skifferstenar, skivor, metaller och olika former av PVC-folie.

Takläggning med taktegel

WM Tak & Fasad har en lång erfarenhet och stor kunskap av takläggning i Täby och vi hjälper dig att ta reda på vilken som är den bästa lösningen för ditt tak. Efter en besiktning kommer takläggaren bedöma omfattningen och planera arbetet som ska utföras. Hos oss får du både ett bra erbjudande och ett tidsplan du kan lita på.

Idag finns det många olika typer av taktegel vad gäller färger, former, storlekar, kvalitet och material. Ytbehandlade betongpannor är ett mycket bra val när man ska lägga ett nytt tak. Snyggt utseende, lång livslängd, säker hållbarhet och bra garantier. Normal livslängd är cirka 60 år.

 Ett annat bra alternativ när det kommer till tegel är lertegel. Vi använder oss vanligtvis av Vittinge 2-kupigt lertegel. Samtidigt finns det många andra bra märken av tegel som vi kan rekommendera.

man-on-roof

Kostnadsfri takbesiktning

Vi är experter på takläggning i Täby och vi tar oss an små som stora takprojekt. Handlar det om en läcka i ditt tak, eller om du behöver ett helt nytt tak, finns WM Tak & Fasad till hands för att ta hand om problemet. Hos oss är det alltid kundens önskemål som står i centrum för vårt arbete. Därför lyssnar vi noga på dina behov och önskemål när du kontaktar oss, så att vi kan sätta ihop den perfekta lösningen för dig.

Takbesiktning Täby

Våra takläggare i Täby kommer gärna ut till er på en kostnadsfri takbesiktning. Detta förser oss med en överblick över vad som skall göras så att vi kan hitta den lösning som är mest optimal för dig och ditt tak. Vi erbjuder också rådgivning i förhållande till miljö, energi och ekonomi, så att vi tillsammans kan hitta den mest optimala lösningen som uppfyller dina behov. Efter takbesiktningen får ta del av en offert och skriftliga garantier så att du enkelt kan skapa dig en översikt.

Stort urval av tjänster inom tak och fasad

WM Tak & Fasad erbjuder ett stort urval av tjänster när det kommer till tak och fasad. Vi åtar oss också uppdrag inom fasadbyte och fasadrenovering. Under vintern erbjuder vi tjänster som takskottning och istappsröjning.

House-Roof@2x

Kontaktpersoner

Mikael König

Inspektion/Offerering

Mikael Vestman

Inspektion/Offerering

WM Tak & Fasad AB

Ekonomi/faktureringsfrågor