Takläggare Sollentuna

Vi har lång erfarenhet av takläggning, och kan peka på goda referenser, som bevisar att vi utför jobbet med stolthet. Vi tar emot alla kunder - inget jobb för litet och inget jobb är för stort. Vi utför arbete åt privatpersoner, företag, föreningar eller fastighetsägare. Som takläggare lägger vi de flesta typer av tak, som tegel, betong, plåt och papptak.

roof

Stort utbud av takarbeten

Vi levererar helhetslösningar för takläggning, listtakrännor och stuprör, vi tar även på oss större jobb för kommersiella byggnader av alla typer av tak. Vi arbetar även med takbryggor, takstegar, vindskivor, hängrännor, stuprör, takluckor och fotplåt. Dessutom åtar vi oss omfattande plåtjobb som exempelvis plåtbeslagning av skorstenar, fotrännor, med mera.

Lång erfarenhet av
takläggning i Sollentuna

Som ett byggföretag med en gedigen förankring i branschen är det viktigt att ha kunskap inom många områden. Vi är behjälpliga under hela processen och skräddarsyr den bästa lösningen för att passa dina behov.

Hur länge håller ett tak? Hur ofta ska taket inspekteras och kontrolleras? Det varierar beroende på vilket tak- och takmaterial som har använts vid konstruktionen av taket. Även här ska plats och läget på huset beaktas då detta är faktorer som påverkar takets kvalité. Vi har god erfarenhet och bra kompetens inom branschen, vi är proffs du kan lita på – och du kan vara säker på att vi väljer rätt material så att kvaliteten bevaras, oavsett vilka utmaningar vädret kan erbjuda.

man-on-roof

Kostnadsfri inspektion av ditt tak

När du kontaktar oss för takläggare Sollentuna kommer vi vid besiktning att bedöma aktuellt skick på tak och takkonstruktion. Vi kommer sedan med ett förslag på vad som bör göras för att takets skick ska vara enligt föreskrifter och göras enligt standard. Du får ett erbjudande med en uppskattning av projektet som även innehåller eventuell nödvändig säkerhetsutrustning, inklusive nödvändiga ställningar för att utföra arbetet.

Betongpannor och Lertegel

Vi sköter alla typer av takprojekt åt dig. Oavsett om det är fråga om nytt tak eller underhåll av ett gammalt tak kommer detta att hanteras snabbt, effektivt och enligt projektplanen.

Så om du behöver ett nytt tak till ett rimligt pris eller funderar på att ta tak med skiffer eller takpannor så ska nå ut till oss på WM Tak & Fasad idag!

Våra övriga tjänster inom tak och fasad

Förutom takläggning i Sollentuna kan vi på WM Tak & Fasad även utföra olika fasadarbeten som exempelvis fasadrenovering eller fasadbyte. Vi utför även omläggning av tak, samt takplåtsmålning och under vintern erbjuder vi takskottning samt istappsröjning.

House-Roof@2x

Kontaktpersoner

Mikael König

Inspektion/Offerering

Mikael Vestman

Inspektion/Offerering

WM Tak & Fasad AB

Ekonomi/faktureringsfrågor