Takläggare Åkersberga

Takkonstruktionen är den viktigaste delen av varje byggnad och vilket hus som helst. Genom att ta väl hand om taket skyddar du byggnaden från regn, snö, smältande snö och isolerar mot vind och kyla. Taket hjälper också till att reglera temperaturen i byggnaden genom att hålla varm eller kall luft inne i byggnaden. Bristande behandling av tak kan orsaka läckor som i sin tur kan orsaka röta och fuktskador på byggnaden.

roof

Våra tjänster inom takarbeten

Våra takläggare här på WM Tak & Fasad har många års erfarenhet och har många bra referenser. Med vår långa erfarenhet av takarbeten kan vi presentera rätt materialval och hitta optimala lösningar för takläggning i Åkersberga.

Våra tjänster omfattar arbeten som installation och underhåll av hängrännor, stuprör och skyddskonstruktioner på byggnaden för att du inte ska behöva oroa dig för skador på byggnaden till följd av gammal, slitna och lösa beslag. Vi har lång erfarenhet av underhållsbehov på byggnader av alla slag.

Kvalitetsleverantörer

Vi har lång och god erfarenhet av de leverantörer vi använder och rekommenderar, och kan garantera att produkter härifrån uppfyller alla kvalitetskrav och är gedigna produkter. Vi använder gärna produkter efter önskemål, men kommer att bedöma kvaliteten på önskade leverantörer efter våra kvalitetskrav så att vi kan garantera slutresultatet.

Vi finns tillgängliga för att göra dig vår första prioritet är att skapa nöjda kunder. Detta kräver ett bra pris och bra kvalitet på arbetet. WM Tak & Fasad har lång erfarenhet och kunskap av takläggning i Åkersberga. Oavsett om du vill ha en helhetslösning, eller om du har ett mindre takprojekt som du behöver hjälp med, så anpassar vi oss efter dina önskemål. Vi väljer även noggrant ut de mest kompetenta hantverkarna för uppdraget i fråga.

Boka din takläggare Åkersberga redan idag!

man-on-roof

Kostnadsfri takbesiktning av din byggnad

Vi är specialiserade på takläggning i Åkersberga och vårt mål är att möta kundens önskemål oavsett hur stort eller litet takprojektet är. Vi kommer gärna ut till dig på en kostnadsfri och oförpliktande takbesiktning.

Takbesiktning Åkersberga

Vid besiktningen får vi en överblick över vad som behöver göras och hittar den lösning som är bäst för dig och ditt projekt. Efter besiktningen får du en professionell bedömning och beskrivning av rekommenderat utförande med offert och skriftliga garantier.

Du är välkommen att kontakta oss och utvärdera våra produkter, samt få oförpliktande råd och vägledning.

Våra övriga tjänster inom tak och fasad

WM Tak & Fasad har ett brett utbud av olika tjänster inom tak och fasad. Utöver takläggning erbjuder vi även omläggning av tak, takplåtsmålning och av fasadrenovering. Vintertid erbjuder vi också takskottning, snöröjning och istappsröjning.

House-Roof@2x

Kontaktpersoner

Mikael König

Inspektion/Offerering

Mikael Vestman

Inspektion/Offerering

WM Tak & Fasad AB

Ekonomi/faktureringsfrågor