Dränering Stockholm

Mögel och fuktskador är varje BRF- och fastighetsägares värsta mardröm. Trots detta så är det alltför många som väljer att förbise behovet av byggnadens viktigaste skydd, nämligen dräneringen. Om du får problem med inträngande vatten eller fukt i antingen ditt hus, dina byggnader eller din källare kan vi installera dräneringsrör som hindrar vattnet från att tränga in.

lopatar

​​Kostnadsfri konsultation & Inspektion av byggnaden

Vi kommer gärna ut och inspekterar din byggnad – och ger ett icke bindande erbjudande på uppdraget. På WMtak möter vi dina behov och skräddarsyr en lösning som passar just ditt hem eller byggnad. Med professionell vägledning och installation hjälper vi både privatpersoner och företag.

Vi rekommenderar ofta att fuktisolering görs samtidigt med dränering, då det kräver samma schaktarbete. Fuktisolering är oftast den som gör störst skillnad när det gäller att få en torr och användbar källare. Om skadan redan har uppstått eller du vill få en kostnadsfri inspektion av din källare, kontakta oss så snart som möjligt.

Certifikat & Säkerhet

Våra hantverkare innehar samtliga certifikat och utbildningar som krävs för dräneringen som ska utföras.

Certifikat: – Behörig våtrum – Byggkeramikrådet (BKR) – VVS arbeten – Måleribranschens våtrumskontroll (MVK) – El arbeten (Säker el).

Mask Group 26

Vi kan hjälpa till att klargöra om dränering är rätt lösning

Det finns många olika dräneringslösningar. Som något av det första skall orsaken till fukten och dess omfattning utredas. Vi undersöker även markförhållandena runt ditt hus. Det är viktigt att schaktarbetet utförs korrekt. Det finns gränser för hur nära huset man kan gräva och hur mycket utan att riskera att marken glider, därför använder vi kontrollerad underborrning - så slipper du också att det grävs hela vägen runt ditt hus.

Specialister inom dränering i Stockholm

Dessutom finns en rad tekniska frågor kring val av dräneringsrör i förhållande till jordens sammansättning. Vi är specialister på allt som gäller dränering i Stockholm.

Vi verksammar inom hela Stockholm

Våra hantverkare är verksamma inom hela Stockholm med omnejd. Vi utför dränering i områden som i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö.

Välj en pålitlig partner för dränering i Stockholm vare sig det gäller din fastighet eller hus. Ta kontakt med oss via telefon eller mail om du har frågor eller funderingar om dräneringen.

Kontakta oss idag så vänder vi tillbaka snabbast möjligast.

iStock-1094089154

Kontaktpersoner

Mikael König

Inspektion/Offerering

Mikael Vestman

Inspektion/Offerering

WM Tak & Fasad AB

Ekonomi/faktureringsfrågor